Links

Links

Aanbevolen links naar tuinen, kwekerijen, vakgroepen en nog meer.

Eco ontwerp- en hoveniersbedrijf: Vlinder er Bij
Een plek met bloeiende bloemen, vrolijke vlinders, kwakende kikkers, fladderende vogels. Een plek waar het elke dag een feest is om van die bloeiende bloem of het fascinerende diertje te genieten, staat mij voor ogen als ik een tuin voor u ontwerp.

De Heliant Kwekerij van inheemse planten
Kwekerij van inheemse planten in de vollegrond. Advies en verzending planten tijdens groeiseizoen.

Drachtplanten gids voor bijen
Een informatieve site over drachtplanten voor bijen en hoe ze toegepast kunnen worden.

Organicseeds
Voor telers van biologische gewassen en andere afnemers van biologisch uitgangsmateriaal.

Lina tuiniert
Tips voor het tuinieren, leuk en duidelijk weergegeven.

Stichting OASE
Stichting voor vrienden van natuurrijke tuinen, parken en plantsoenen.

Tuinen van Weldadigheid
Op een bijzonder historische plaats, omzoomd door bos en majestueuze beuken- en eikenlanen, werken we hard aan onze bijzondere groententuin. Bijzonder in die zin dat wij allerlei producten telen die je in de winkel niet kunt vinden. Omdat ze vergeten zijn, exotisch of gewoon nog niet ontdekt. Bijzonder ook omdat we er mooie tuinen van maken waarin groenten de hoofdrol spelen. In samenspel met vele soorten fruit, kruiden en bloemen vormen zij een smakelijke aanblik.

Wilde Weelde op Appeltern
Vereniging Wilde Weelde
Een vereniging van vakmensen. Kennisuitwisseling, samenwerking en enthousiasme zijn de bouwstenen van de vereniging Wilde Weelde.

De oorsprong ligt in de Stichting Oase waarin natuurtuinen en -parken zijn verenigd. Een andere tak aan de stam van Oase is Stichting Springzaad. Er is een nauwe samenwerking en kennisuitwisseling met zowel Oase als Spingzaad.

Wilde Weelde, Vakgroep Natuurrijke Omgeving
Wilde Weelde is een vereniging van vakbekwame mensen die werken in de groene sector. Zij zijn o.a. deskundig in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van natuurrijke tuinen, parken en landschappen, plaatsen waar planten, dieren en mensen zich thuis voelen.

1st Resources
webdesign, restylen en development


voorbeeld